Sinds 6 januari 2010 is het boek ook te downloaden!

Digitale versie

Digitaal én paperback

Het door Uittenbogaard en De Jonge geschreven boek, De rede in het nauw, is te bestellen als paperback en te downloaden als PDF en EPUB. U kunt het lezen zoals u zelf wilt!

Downloaden

U kunt direct de PDF (6,5 MB) en EPUB (431 K) downloaden.

De rede in het nauw

Paperback bestellen

Bestellen

Dit kan via de betere boekhandel of direct on-line. U kunt het boek on-line bestellen door een e-mail te sturen naar bestelling@PNVD.nl.

Prijs

€ 12,--   (Géén verzendkosten!)

De rede in het nauw

Productinformatie

Auteurs:Marthijn Uittenbogaard & Norbert de Jonge
ISBN/EAN:978-90-9024695-6 (paperback)
978-90-827930-0-0 (eboek)
Omvang:111 pagina's (paperback, PDF)
reflowable (EPUB)
Laatste druk:tweede (herfst 2017)
Publicatie paperback:30 september 2009
Publicatie PDF:6 januari 2010
Publicatie EPUB:15 november 2017
Afmetingen:148x210x10 mm (A5)
Gewicht:185 gram
Bindwijze:paperback (verlijmd gebonden)
Omslag:full colour, gelamineerde kaft van 240 grams karton
Papier:90 gr/m² houtvrij roman cr/w papier
Taal:Nederlandstalig
Genre:non-fictie informatief/professioneel algemeen
NUR:600

Tekst achterflap

Norbert de Jonge (1978) en Marthijn Uittenbogaard (1972), beiden bestuurslid van de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid & Diversiteit, maken zich zorgen. In dit boek betogen zij dat het principe van de scheiding der machten in Nederland in gevaar is en dat de grootste machtsblokken verantwoordelijk zijn voor de afbraak van de rechtsstaat en de toename van meerderheidsterreur. Zo laten politieke partijen zich leiden door de waan van de dag, de grondwet wordt regelmatig glashard genegeerd en rechters zijn soms vooringenomen. Ook zijn de massamedia in het bezit van enkelen die bewust taboes in stand houden en die niet vies zijn van het manipuleren van burgers als hun kameraden binnen de politiek en het bedrijfsleven daarom vragen. Het onderzoeksklimaat verslechtert doordat universiteiten langzaam verworden tot politiek correcte banenfabrieken en Nederland lijkt een politiestaat in wording waarbinnen alle privacy in een rap tempo verdwijnt. De auteurs gaan verder dan het opsommen van feiten; ze zijn eropuit de lezer ervan te overtuigen dat aan de problemen ten grondslag ligt dat mensen onvoldoende geleerd krijgen om kritisch te denken en bekwaam te oordelen. Ze roepen de lezer op om tegengas te geven en om hun strijd voor meer humaniteit en vrijheid te steunen.

Video levering

Op 29 september 2009 ontvingen wij de eerste lading boeken. Hieronder vindt u een filmpje over enkele gebeurtenissen die dag.

English

Norbert de Jonge (1978) and Marthijn Uittenbogaard (1972), both board member of the Party for Neighborly Love, Freedom & Diversity, are concerned. In this book they assert that the principle of separation of powers is in danger in the Netherlands, and that the largest power blocks are responsible for the breakdown of the state of rights1 and the rise of majority terror. For instance, political parties are being led by the delusion of the day, the constitution is regularly being flatly ignored, and judges are sometimes biased. Also, the mass media are owned by a few who consciously maintain taboos, and who are not averse to manipulating citizens when requested to do so by their comrades in politics and business. The research climate deteriorates because universities are slowly becoming politically correct jobs factories, and the Netherlands seems an emerging police state in which all privacy is rapidly disappearing. The authors go beyond listing facts; their goal is to convince the reader that the cause of the problems is that people are insufficiently taught to think critically2 and judge competently. They urge the reader to be resistant and to support their fight for more humanity and freedom.
------------------------------------------------------
Copyright © 2004-2010 PNVD